JBL ProCristal Compact UV-C 18 watt.

Item No. J60396
Krystalt klart og sundt vand Dårlige lysforhold, for mange fisk, eller et generelt overskud af næringsstoffer, kan have negativ indvirkning på havedamme og akvarier og kan fremme algevækst. JBL-vandklareren eliminerer oversvømmelse forårsaget af bakterier og flydende alger. Vandet passerer gennem
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Krystalt klart og sundt vand
Dårlige lysforhold, for mange fisk, eller et generelt overskud af næringsstoffer, kan have negativ indvirkning på havedamme og akvarier og kan fremme algevækst. JBL-vandklareren eliminerer oversvømmelse forårsaget af bakterier og flydende alger. Vandet passerer gennem det solide UV-resistente hus. UV-C-strålingen dræber bakterier og flydende alger.  Effektiviteten af denne UV-C vandklarer er særlig høj, da glascylinderen er omgivet af en reflekterende rustfrit stålfolie, der reflekterer UV-C-strålingen, hvilket derved fordobler effektiviteten. Dette kan også medvirke til at eliminere vedvarende alger, såsom trådalger, da deres sporer også i vid udstrækning dræbes.

Ingen skadelige bivirkninger
Ingen ændring af vandværdierne / ingen negativ indflydelse på de væsentlige rengøringsbakterier i filteret.

Let at installere:
Tilslut vandklareren til det eksterne filter eller en separat vandpumpe.

Sikkerhed
JBL UV-C Water Clarifier er TÜV testet og har en sikkerhedsafbryder til automatisk slukning, når enheden åbnes. Den er udstyret med en LED-lampe, der angiver, om UV-C lampen virker.
Specifications
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 4014162603968
Antal pr.  Palle 48
    Loading
    Loading