GEL Formula Omnivore sæt 3x35 g.

Varenr. TP61736
GEL FORMULA FOR OMNIVORE (ALTÆDENDE) FISK Et foder med masser af muligheder! Foder i form af DIY-gel med alger, krill og frugt til altædende fisk Hurtig, nem og sjov forberedelse Du vælger selv størrelsen og formen på portionerne Ved tilberedelse er der mulighed for selv at vælge om foderet skal
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
GEL FORMULA FOR OMNIVORE (ALTÆDENDE) FISK
Et foder med masser af muligheder!
Foder i form af DIY-gel med alger, krill og frugt til altædende fisk
Hurtig, nem og sjov forberedelse
Du vælger selv størrelsen og formen på portionerne
Ved tilberedelse er der mulighed for selv at vælge om foderet skal flyde eller synke, så det tilgodeser netop dine fisk. Kan også smørres ud på f.eks en sten, så fiskene skal "raspe" foderet af.
Gelens konsistens ligner naturlig mad, og tilskynder derfor fiskene til at spise
Gelen er fryseegnet og det gør den til et perfekt alternativ til klassisk frostfoder.
Kan også bruges som feriefoder!

Indeholder en bred vifte af ingredienser til din fisks sundhed. Foderet indeholder alger (8,5%), herunder Spirulina platensis, Chlorella vulgaris og Ascophyllumnodosumand Laminariadigitata (kaldet kelpalger), krill (3%), hvidløg, rød peber ekstrakt og frugt umættede fedtsyrer og protein (rig på essentielle aminosyrer) fra spirulina og chlorella sammen med vitaminer, makronæringsstoffer og sporstoffer fra kelpalger (herunder jod, chrom, selen og jern) sikrer fremragende tilstand, intensiv vækst og vitalitet i fisk foderet intensiverer fiskens farve takket være det høje indhold af carotenoider fra naturlige kilder som krill, rød peber, spirulina og tilsat astaxanthin aktive stoffer af hvidløg og spirulina ekstraordinær smag tilskynder fiskene til at spise.

For yderligere info -tjek videoen på YouTube!! https://you tu.be/ohdsvL9VQX4

Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 5900469617366
Forventet modtagelsesdato 10-12-2021
Antal pr.  Kasse 30
    Loading
    Loading