Boxby Hypoallergi Foder/snack Laks 3x2kg

Varenr. PL21748
Boxby hypoallergenic dry er et fuldfoder til alle hunderacer. Udviklet med dyrlæger og formuleret til at reducere alegener. Boxby hypoallergenic dry er uden korn, glutes eller sojaprodukter (GMO-fri). Maden er hypoallergen, fordi vi kun bruger ét enkelt animalsk protein. Den udvalgte animalske
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Boxby hypoallergenic dry er et fuldfoder til alle hunderacer. Udviklet med dyrlæger og formuleret til at reducere alegener. Boxby hypoallergenic dry er uden korn, glutes eller sojaprodukter (GMO-fri). Maden er hypoallergen, fordi vi kun bruger ét enkelt animalsk protein. Den udvalgte animalske proteinkilde er formuleret til at reducere risikoen for uønskede fødevarereaktioner. Vores piller er produceret semi-fugtige og derfor har de bløde bid. Dette gør det lettere at spise og mere velsmagende for den svære spiser. Maden har et relativt lavt fedtindhold (11%), hvilket gør det let at fordøje. Derudover er hundemaden koldpresset ved temperaturer på 50 ˚C, hvilket sikrer, at proteinerne i kødet eller fisken er ubeskadiget.

Ingredienser:
50% laks, ærter, roekød, premix, solsikkeolie, lupinmel, solsikkelecithin, tang, linjefrø, kokosfedt, gær, alger, calciumcarbonat, forblanding med vitaminer.

Analyse:
35,0% Råprotein, 11,0% Råfedt, 12,0% Råaske, 4,0 % Råfiber 17,0% frugt
konserveringsmidler (citronsyre, kaliumsorbat)
Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 8716793907793
Antal pr.  Palle 168
Antal pr.  Kasse 3
Udløbsdato (FIFO) 24-10-2025
    Loading
    Loading