JBL ProCristal Compact Plus UV-C 36 watt.

Varenr. J60473
Krystalt klart og sundt vand Dårlige lysforhold, for mange fisk, eller et generelt overskud af næringsstoffer, kan have negativ indvirkning på havedamme og akvarier og kan fremme algevækst. JBL-vandklareren eliminerer oversvømmelse forårsaget af bakterier og flydende alger. Vandet passerer gennem
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Krystalt klart og sundt vand
Dårlige lysforhold, for mange fisk, eller et generelt overskud af næringsstoffer, kan have negativ indvirkning på havedamme og akvarier og kan fremme algevækst. JBL-vandklareren eliminerer oversvømmelse forårsaget af bakterier og flydende alger. Vandet passerer gennem det solide UV-resistente hus. UV-C-strålingen dræber bakterier og flydende alger. Effektiviteten af denne UV-C vandklarer er særlig høj, da glascylinderen er omgivet af en reflekterende rustfrit stålfolie, der reflekterer UV-C-strålingen, hvilket derved fordobler effektiviteten. Dette kan også medvirke til at eliminere vedvarende alger, såsom trådalger, da deres sporer også i vid udstrækning dræbes.

Ingen skadelige bivirkninger
Ingen ændring af vandværdierne / ingen negativ indflydelse på de væsentlige rengøringsbakterier i filteret.

Let at installere:
Tilslut vandklareren til det eksterne filter eller en separat vandpumpe.

Sikkerhed
JBL UV-C Water Clarifier er TÜV testet og har en sikkerhedsafbryder til automatisk slukning, når enheden åbnes. Den er udstyret med en LED-lampe, der angiver, om UV-C lampen virker.
Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 4014162604736
Antal pr.  Palle 36
    Loading
    Loading