Selective Marsvin Forest Sticks 60 g. pk. á 4 STK.

Varenr. 40087
Science Selective er det bredeste udvalg af veterinært anbefalede artsspecifikke fødevarer, der er formuleret til at opfylde ernæringsbehovene hos små lodne kæledyr. Nu kan behandling af små kæledyr være både sundt og lækkert med Selective Naturals. Disse Forest Sticks med brombær og kamille er en
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Science Selective er det bredeste udvalg af veterinært anbefalede artsspecifikke fødevarer, der er formuleret til at opfylde ernæringsbehovene hos små lodne kæledyr. Nu kan behandling af små kæledyr være både sundt og lækkert med Selective Naturals. Disse Forest Sticks med brombær og kamille er en velsmagende bagt godbidder lavet frisk fra vores bageri i hjertet af Suffolk og har et højt fiberindhold uden tilsat sukker – ideel til små planteædere.
Selective Naturals Forest Sticks er lækre og nærende godbidder til marsvin og kanin og supplerer perfekt sortimentet af selektiv foder og hø. Med højt fiberindhold og uden tilsat sukker er de også ideelle til chinchillaer og degus. Det er den velsmagende, sunde måde at behandle dine kæledyr på.

Ingredienser:
Malet timotehø, malet lucernehø, havremel, malede tørrede johannesbrød, stødte ærter, brombær (4%), hørfrø, sojaolie, tørrede kamilleblomster (0,5%).

Analyse:
Råprotein (min) 8,0 %, Råfedt (min) 2,5 %, Råfibre (maks.) 25,5 %, Fugtighed (maks.) 11,0 %
Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 730582000098
Forventet modtagelsesdato 04-01-2023
Antal pr.  Palle 100
    Loading
    Loading