TiCK MiTT Flåt Handske, Pink

Varenr. 61202
Flåtbeskyttelse til mennesker og kæledyr. Med den nye Tick Mitt handske introducerer vi et nyt middel mod beskyttelse af flåtbårne sygdomme som f.eks. borreliose. TiCK MiTT hjælper med at forhindre flåter i at komme ind i dit hjem. Vores videnskabeligt designede mikrofiber har den perfekte
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Flåtbeskyttelse til mennesker og kæledyr. 

Med den nye Tick Mitt handske introducerer vi et nyt middel mod beskyttelse af flåtbårne sygdomme som f.eks. borreliose. TiCK MiTT hjælper med at forhindre flåter i at komme ind i dit hjem. Vores videnskabeligt designede mikrofiber har den perfekte længde og specialdesignet til at kunne "fange" flåterne (IKKE det samme som almindelige microfiber!). Fjerner ubesværet flåter fra tøj, hud og kæledyrs pels. 
TiCK MiTT tilbyder øjeblikkelig fjernelse af flåter, dog ikke flåter der allerede har bidt sig fast.

 • Ikke-giftig!
 • Sikker og helt fri for kemikalier.
 • Genanvendelig
 • Nem at bruge
 • One-size 
  
  Efter gå-turen (gøres helst udendørs):
 • Kæledyr: Gnid TiCK MiTT grundigt gennem dit kæledyrs pels langsomt, og vær meget opmærksom på deres hoved, nakke og ører. Dette trin kan for en sikkerheds skyld gentages efter ca. 10-15 min.
  Mennesker: 
 • Gnid TiCK MiTT grundigt over hele din krop, tøj og udstyr, mens du visuelt tjekker for flåter. Dette trin kan for en sikkerheds skyld gentages efter ca. 10-15 min.
Efter brug kan du placere din TiCK MiTT i netposen og opbevare den i genlukkelig emballage, indtil du lægger den i tørretumbleren.  
Placer din mesh-pose med din TiCK MiTT højt i tørretumbleren i ti minutter for at dræbe flåterne. 
Bortskaf flåter og TiCK MiTT er klar til brug igen.
Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 198168840306
  Loading
  Loading