TICKLESS Insect Wipes pk. á 20 stk.

Varenr. 61199
Supplement til at afvise myg, lopper og flåter – Beskyt dit kæledyr naturligt! Hold insekter i skak med NATURAL INSECT WIPE, en miljø- og kæledyrsvenlig løsning til fejlfri udendørs nydelse. Vores biologisk nedbrydelige vådservietter er infunderet med en blanding af æteriske olier, herunder
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Supplement til at afvise myg, lopper og flåter – Beskyt dit kæledyr naturligt! 
Hold insekter i skak med NATURAL INSECT WIPE, en miljø- og kæledyrsvenlig løsning til fejlfri udendørs nydelse. Vores biologisk nedbrydelige vådservietter er infunderet med en blanding af æteriske olier, herunder javanesisk citronella, pebermynte, lavendel og indisk citrongræs, hvilket tilbyder en sikker, effektiv og behageligt duftende måde at frastøde flåter, lopper og myg naturligt.

Du skal blot tørre dit kæledyr af med servietten fra pakningen, og nyd din udendørstid fri for parasitter. Vælg NATURAL INSECT WIPE for en sikker, naturlig og effektiv løsning til at beskytte dit kæledyr mod problemer forårsaget af myg, lopper og flåter. 
DEET-fri Alkohol og parabener fri Myggebalsam Indeholder naturlige æteriske olier (citronellaolie, citrongræsolie, lavendelolie, pebermynteolie) Vores servietter er lavet af naturlige cellulosefibre, hvilket minimerer miljøpåvirkningen og sikrer, at du træffer et ansvarligt valg.

Specifikationer
Salgsenhed STK.
Antal pr. salgsenhed 1
Basisenhed STK.
Stregkode 5999566452277
Forventet modtagelsesdato 11-07-2024
Antal pr.  Kasse 36
Udløbsdato (FIFO) 03-05-2026
    Loading
    Loading